Om ossStartAffärsstödPublikationerÅsnebynKalendariumMedlem/GillenLediga tjänster
Hungrig.nu

Besök www.hungrig.nu, matnyttig hemsida och bok för barnfamiljer.

Mat för familjen - en matnyttig bok, hemsida och nyhetsbrev!


Mat för familjen – Hungrig.nu, är en inspirationskälla för hela familjen. Du får enkla, snabba vardagsrätter för hela året,  anpassade till de olika årstidernas utbud, smaker och dofter. Men man får också tips på mellanmål, sallader, fredagsmys och mycket annat.

 

 

Med helhetstänk i matlagningen höjs kvaliteten på det som vi stoppar i våra barns magar. Det behöver varken vara krångligt, tidskrävande eller dyrt. På www.hungrig.nu får man veckomatsedlar med recept som förenklar planeringen och minskar tiden för tillagningen genom att rätterna bygger på varandra. Dessutom finns faktasidor, praktiska tips och handfasta råd vad gäller näringslära, förvaring, årstidsanpassning av råvaror mm.

 

Vi som jobbar med hungrig.nu vet att de flesta föräldrar vill ge sina barn bra mat, men att det inte alltid är så lätt. Många känner att de inte hinner, kan eller helt enkelt inte vet hur de ska börja. Vi vet också att det finns massor av frågor kring matlagning, förvaring, produkter och inte minst alla rykten som sprids i media om vad som är rätt och fel.

 

Vi ger en del svar på vår hemsida, men kan också lotsa dig vidare till andra hemsidor där du kan finna svaren. Med ett helhetstänk i matlagning och inköp höjer vi kvalitén på det vi stoppar i våra egna och våra barns magar. Det behöver varken vara krångligt, tidskrävande eller dyrt. Det är detta vi vill förmedla med hungrig.nu.

 

Se hungrig.nu som en centralstation dit ni kan gå för att få veta vilket tåg ni ska hoppa på då ni behöver kunskap och råd inom allt som rör mat och matlagning för familjen. Våra samarbetspartners delar generöst med sig av eget material på sidan. En viktig del av hungrig.nu är våra genomtänkta recept där rätterna bygger på varandra. Recepten, med praktisk inköpslista, börjar med söndagen och sträcker sig över hela veckan. Praktiskt och enkelt när vardagen känns övermäktig och tiden allt för kort.


På hemsidan finns också hänvisning till sajtens egen fanpage på Facebook. Du kan också prenumerera på vårt kostnadsfria nyhetsbrev – anmäl dig på hemsidan!

Boken -
Mat för familjen – Hungrig.nu, består av 48 fullmatade sidor med recept och fantastiska, inspirerande bilder. Boken beställs via webshopen på www.hungrig.nu och kostar 50 kr + porto.